top of page
Zoeken

DE week van......


DE week van......


Het is DE week van hoogbegaafdheid. Een mooi initiatief om net dat beetje extra aandacht te geven aan dit onderwerp. Want als we eerlijk zijn is er nog een hoop winst te behalen voor de groep mooie mensen die hoogbegaafd zijn.Ik heb altijd een dubbel gevoel hierbij, want waarom DE week, mijn wens en missie is dat er veel meer weken van hoogbegaafdheid zijn of eigenlijk gewoon elke week. Zodat ook deze groep zich niet altijd anders hoeft te voelen maar gewoon hun eigen unieke ik kunnen zijn.In mijn praktijk krijg ik regelmatig kinderen die of vermoedelijk hoogbegaafd zijn of al weten dat ze hoog begaafd zijn. Wat doen ze dan in mijn praktijk zal je afvragen? Nou heel veel hoogbegaafden hebben moeite met automatiseren, vallen door hun eigen unieke manier van denken en leren buiten de boot op school. Faalangst ligt vaak op de loer.Via mijn eigen unieke manier van coachen, help ik deze kinderen en hun ouders om weer te vertrouwen op hun eigen manier van leren. Het is zooo mooi om hier deel van uit te mogen maken.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page